❓ Ce este Soclio?
Soclio este o platformă socială unde utilizatorii pot participa la discuții, pot împărtăși idei și pot interacționa într-un mediu sigur și moderat.
❓ Cum îmi creez un cont?
Poți crea un cont folosind metodele de autentificare disponibile în aplicație. Procesul este rapid și necesită doar informațiile esențiale.
❓ Pot folosi Soclio fără cont?
Unele funcții pot fi disponibile fără cont, însă pentru a participa activ (postări, comentarii, mesaje) este necesar un cont.
❓ Cum îmi pot edita profilul?
Accesează Profil → Editare profil pentru a modifica informațiile publice. Informațiile personale sensibile nu sunt obligatorii.
❓ Cum pot șterge contul?
Poți șterge contul direct din aplicație, din Setări → Ștergere cont.
Ștergerea este permanentă și nu poate fi anulată.
❓ Cum pot raporta conținut inadecvat?
Fiecare postare sau mesaj are opțiunea Raportează. Conținutul raportat este analizat de echipa de moderare în maximum 24 de ore.
❓ Cum pot bloca un utilizator?
Poți bloca un utilizator din profilul acestuia. După blocare, conținutul lui nu va mai fi vizibil pentru tine.
❓ Ce se întâmplă cu utilizatorii care încalcă regulile?
Aceștia pot primi avertismente, suspendări temporare sau ștergerea definitivă a contului, în funcție de gravitate.
❓ Sunt datele mele în siguranță?
Da. Soclio colectează doar datele necesare funcționării aplicației și respectă legislația privind protecția datelor.
❓ Există costuri?
Aplicația poate oferi funcții premium sau abonamente. Toate plățile digitale sunt procesate în siguranță prin App Store.
❓ Cum pot trimite feedback sau sugestii?
Accesează secțiunea Sugestii & Feedback din aplicație și spune-ne părerea ta.